• De Coxse Boerderij
  • Stevenshof
  • Het Bovenste Bos
  • Ferme de Jean

Over GAZN

GAZN is een samenwerkingsverband tussen een aantal groepsverblijven verspreid over heel Noord-Brabant en Zuid-Limburg. De afkorting staat voor Groepsaccommodaties Zuid-Nederland. Alle aangesloten bedrijven bieden naast gastvrijheid en gezelligheid een diversiteit in soorten accommodaties. Of u nu op zoek bent voor een familieweekend, een jeugdkamp of een bedrijfsuitje, er zit voor iedereen een geschikte accommodatie tussen. U zult zich met uw groep zeker thuis voelen bij één van de aangesloten bedrijven.

Om u als gast een basiskwaliteit te bieden, zijn het merendeel van de aangesloten accommodaties lid van de Recron (Recreatie Ondernemers Nederland). Hiermee bent u verzekerd van standaardvoorwaarden voor uw verblijf en een unieke annuleringsverzekering voor groepen. Voor vragen aangaande bestuurlijke zaken, opmerkingen of mededelingen gericht aan het bestuur, kunt u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Wij wensen u veel plezier bij het vinden van een geschikte accommodatie en vooral een aangenaam verblijf in onze schitterende provincies.

Het merendeel van de accommodaties zijn ook aangesloten bij de Recron (Recreatie Ondernemers Nederland). Door het lidmaatschap van de Recron hebt u een zekerheid voor uw verblijf, want Recronleden bieden u:

  • standaardvoorwaarden voor het verblijf
  • een unieke annuleringsverzekering voor groepen
  • een geschillencommissie voor de recreatie

 

e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U kunt natuurlijk ook direct het bedrijf van uw keuze contacteren.